Graverski auspuh - Korisnički ugovor i registracija
Graverski auspuh
Graverski auspuh
Home | Profil | Registracija | Aktivne teme | Članovi | Pretraži | FAQ
 Svi forumi
 Pravila registracije i uvjeti za upotrebu
Izjava o privatnosti za Graverski auspuh

Ukoliko se slažete s pravilima koja su navedena dolje, pritisnite gumb "Pristajem". U protivnom, pritisnite "Poništi".

Kako bi koristili ovaj forum, korisnici su obavezni dati korisničko ime, lozinku i e-mail adresu. Niti administratori ovoga foruma, niti moderatori koji sudjeluju, nisu i ne mogu biti odgovorni za osobne sadržaje bilo kojeg korisnika. Zapamtite da sve informacije koje se ovdje objave postaju javne informacije i trebali bi biti na oprezu pri otkrivanju bilo kakvih osobnih informacija. Bilo koji korisnik koji pronađe da je materijal koji je postavio neki drugi korisnik upitan, neka odmah kontaktira administratora ovoga foruma putem e-maila. Admministratori ili moderatori foruma imaju pravo u bilo koje vrijeme promijeniti ili maknuti bilo koji sadržaj koji je postavljen na ovaj forum iz bilo kojeg razloga za koji smatraju da krši uvjete ovoga foruma ili zakonske regulative ove države.

Ovaj website može sadržavati linkove prema drugom websiteovima i podacima. Mi nemamo kontrolu nad tim sadržajem i ne možemo garantirati da takvi linkovi nisu uvredljivi ili upitni. Međutim mi ćemo maknuti linkove prema materijalu za koji smatramo da je neprikladan čim postanemo svjesni istoga.

Kukiji moraju biti uključeni u vašem web pregledniku kako bi ste sudjelovali kao korisnik u ovome forumu. Kukiji koji se ovdje upotrebljavaju bilježe vaše korisničko ime, lozinku, jezik koji upotrebljavate te vam omogućavaju da se ulogirate.

Klikom na "Prihvati", slažete se da vi, kao korisnik, imate 16 godina ili više, te da ste potpuno odgovorni za bilo kakvu informaciju koju objavite kao ovaj korisnik. Također se slažete da nećete objavljivati bilo kakav materijal zaštićen copyrightom, osim vlastitog. Pri upotrebi ovoga foruma, pristajete na to da nećete objavljivati bilo koje informacije koje su vulgarne, uznemiravajuće, koje potiču mržnju, prijetnje, koje također narušvaju privatnost drugig korisnika, koje su seksualno orijentirane ili koje krše bilo koji zakon.

Ako se slažete s pravilima i uvjetima koje su navedene u ovome tekstu i zadovoljavate kriterije na koje ste pristali, kliknite dugme "Pristajem", u protivnom kliknite "Poništi".Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi pravila i uvjeta za upotrebu ili upotrebe ovoga foruma, kontaktirajte forum administratora na: graver@graver.hr


Graverski auspuh © 2008. Graver.Osijek Na vrh stranice
 Image Forums 2001 Ova stranica je generirana u 0,06 sekundi. Snitz Forums 2000